WRTH 2021 ja DXTP avoimet ovet 21.12.

WRTH 2021 ja DXTP avoimet ovet 21.12.

 World Radio TV Handbook 2021 saapuu arvioiden mukaan Suomeen joulukuun puolivälin tienoilla. Suomen DX-Liiton jäsenet voivat tilata kirjan jäsenmaksun yhteydessä hintaan 45,10, mikä sisältää toimituskulut. Kirjat postitetaan ennakkotilaajille mahdollisimman pian, joten mahdollisuudet saada kirja jouluksi ovat hyvät. Kirjan postituksia samoin kuin muutakin DX-Tarvikepalvelun toimintaa hoitaa Risto Vähäkainu, sähköposti tarvikepalvelu at sdxl.org.

Suunnitteilla on tänäkin vuonna järjestää mahdollisuus noutaa kirja Helsingin keskustasta. Viime vuonna suuren suosion saavuttanutta lounastapaamista ei valitettavasti voida nyt toteuttaa koronapandemian johdosta, mutta pyrimme pitämään toimistollamme avoimet ovet -tilaisuuden maanantaina 21.12 klo 11-13 ja 14-19 (lounastauko 13-14). Tuona aikana on siis mahdollisuus tulla tutustumaan toimistoon, noutamaan WRTH ja vaikka muitakin tarvikkeita osoitteestamme Annankatu 31-33 C (katuovella ovikello 49c Radiomaailma, 6. kerros). Tarjoamme WRTH:n noutajille kirjan hinnasta kolmen euron alennuksen sekä kahvia ja virvokkeita! DXTP:n tuotteista paikalla on kaikkia kirjoja. Mahdollisuus on samalla saada mukaansa ULA-antenni tai lomakkeita, mutta näistä tulee sopia etukäteen.

Toki on noudatettava turvallisuusohjeita: huolehditaan turvaväleistä, käytetään maskia ja sairaana ei ole syytä tulla paikalla. Turisemaan sopii jäädä paikalle joksikin aikaa, mutta koska tila on melko pieni, voimme luvata vain max kuuden hengen paikallaolon kerrallaan. Ja tietysti on aina varauduttava siihen, että tilaisuus voi äkillisestikin peruuntua. Koronatilanteen kehityksestä kun ei tiedetä etukäteen.

Toivotaan kuitenkin, että mahdollisimman moni voi hyödyntää tätä mahdollisuutta. Meidän puolellamme se helpottaa postitustyötä. Tervetuloa kauempaakin etenkin, jos on samalla muuta asiaa Helsinkiin! Etukäteisilmoittautumiset (ei sitovia) ja tiedustelut Ristolle sähköpostitse.

t. Risto Vähäkainu

SDXL


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suomen DX-Liitto

Postiosoite:
Annankatu 31-33 C 49 c
00100 HELSINKI
Käynti sopimuksen mukaan.

Sähköposti
(Radiomaailma-lehti ja jäsenasiat): Toimisto

Puhelin:
044 0223 030 (arkisin 11-18)

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2022 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

SDXL:n nettivastaanottimet

SDXL:n Kiwi-SDR:t

SDXL-PAL, Enontekiö, Pallas NTi MegaDipol MD300DX (V)
SDXL-IIT, Iitti Double-KAZ 300°
SDXL-KEU, Keuruu Beverage 300°
SDXL-LOH1, Lohja Beverage 400m 295°
SDXL-KB1, Loviisa, Kuninkaankylä Super KAZ 260°
SDXL-VIR, Virrat BOG 170m 250°/70°

Kaikki suomalaiset kiwi-vastaanottimet löytyvät julkisesta luettelosta sivulta Kiwisdr/public. Käytä hakutermiä Finland.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 1/2023 ilmestyy 23.1.2023 alkavalla viikolla. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 8.3.2023. RM-kansi1/23

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Viimeisin WRTH 2023 hintaan 42 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus. Jäsenmaksun yhteydessä 47 € sis. postit. Kirjan ostajalle digiversio kustantajan verkkokaupasta 10 €. Kysy tarkemmin tarvikepalvelun sähköpostiosoitteesta. WRTH_2023 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

“Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
CloudCity
Top