Asemalaskenta – ALT

Asemalaskenta liittyy asemilta saatujen kuuntelutodistusten eli QSL korttien ja kirjeiden laskentaan. Koska kuuntelutodistusten keräily on olennainen osa DX-kuuntelua, on niihin liittyen tehty asemalaskennan pistelaskentasäännöt. Näiden sääntöjen puitteissa lasketaan kuuntelijoittain asemapisteitä. Säännöt vaihtelevat alueittain.

Asemalaskenta herättää silloin tällöin visaisia kysymyksiä, joiden osalta Suomen DX Liiton virallisen kannan päättää Asemanlaskentatoimikunta (ALT). Näihin kysymyksiin liittyen ALT on tehnyt erillisiä päätöksiä.

Asemalaskenta-asioissa yhteyttä voi ottaa Liiton hallitukseen (klikkaa kuorta):
 Palaute

88.5 FM aire latino


Uusin Radiomaailma on ilmestynyt:

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM-05-18

Yhteistyökumppanit

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018: Hinta DX-Tarvikepalvelussa 30 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top