Tietosuojalomake

1 Rekisterinpitäjä Suomen DX-Liitto ry
Annankatu 31-33 C 49 c
00100 HELSINKI044-0223 030
toimisto@sdxl.org
www.sdxl.fi
2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Pasi Rintamäki
Annankatu 31-33 C 49 c
00100 HELSINKI
044-0223 030
toimisto@sdxl.org
3 Rekisterin nimi Suomen DX-Liitto ry jäsenrekisteri
4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste Suomen DX Liitto ry tallentaa ja käsittelee jäsentensä henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Henkilötietojen käsittelyn yleisenä edellytyksenä on kuuluminen Suomen DX-Liittoon.

Jäsenrekisterin käyttötarkoituksia ovat:

  • Jäsenmaksujen käsittely ja laskujen lähettäminen
  • Radiomaailma-lehden postitus
  • Jäsenyyteen liittyvien asioiden viestintä, esim. erilaiset sähköpostilistaukset
  • Jäsenistön tarviketilausten käsittely ja toimitus
5 Rekisterin tietosisältö, henkilötiedot ja säilytysaika Suomen DX-liiton jäsenrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Syntymävuosi
  • Jäsennumero
  • Jäsenyyden alkamisvuosi

Jäsenrekisterin tietoja säilytetään koko jäsenyyden ajan ja 5 vuotta sen jälkeen.

6 Rekisterin tietolähteet Suomen DX-Liitto ry:n jäsen ilmoittaa tietonsa itse ja vastaa omien tietojensa oikeellisuudesta.
7 Rekisterin tietojen säännönmukaiset luovutukset Rekisterin nimi- ja osoitetiedot luovutetaan vain Suomen DX-liiton toimihenkilöiden käyttöön ja Radiomaailma-lehteä postittavalle taholle. Suomen DX-Liitto ry on sopinut kirjallisesti, että mikäli tämä postitustoiminto siirtyy toiselle toimijalle, poistaa postitusta tekevä yritys postituslistan omista järjestelmistään.
8 Rekisterin tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Rekisterin tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
9 Rekisterin suojauksen periaatteet A.     Manuaalinen aineisto

Fyysisiä tietoja säilytetään lukituissa tiloissa Suomen DX-Liiton tiloissa.

B.      Automaattisesti käsiteltävä aineisto

Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Jäsenrekisterin tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus, eheys ja käytettävyys varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein

10 Rekisteröidyn oikeudet Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus:

  • Pyytää Suomen DX-Liitto ry:ltä häntä koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.
  • Tarkastaa ja tarvittaessa saada korjattua mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Pyyntö tulee suorittaa kirjallisena rekisterin pitäjälle. Rekisterin henkilöllä on oikeus muutoksiin niissä tiedoissa, jotka hänestä on kirjattu virheellisesti rekisteriin
  • Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

    Suomen DX-Liitto

    Postiosoite:
    Annankatu 31-33 C 49 c
    00100 HELSINKI
    Käynti sopimuksen mukaan.

    Sähköposti
    (Radiomaailma-lehti ja jäsenasiat): Toimisto

    Puhelin:
    044 0223 030 (arkisin 11-18)

    Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

    Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2022 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

    SDXL:n nettivastaanottimet

    SDXL:n Kiwi-SDR:t

    SDXL-PAL, Enontekiö, Pallas NTi MegaDipol MD300DX (V)
    SDXL-IIT, Iitti Double-KAZ 300°
    SDXL-KEU, Keuruu Beverage 300°
    SDXL-LOH1, Lohja Beverage 400m 295°
    SDXL-KB1, Loviisa, Kuninkaankylä Super KAZ 260°
    SDXL-VIR, Virrat BOG 170m 250°/70°

    Kaikki suomalaiset kiwi-vastaanottimet löytyvät julkisesta luettelosta sivulta Kiwisdr/public. Käytä hakutermiä Finland.

    Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

    Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

    Radiomaailma-lehti

    Radiomaailma 6/2022 ilmestyy 5.12.2022 alkavalla viikolla. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 4.1.2023. RM-kansi5/22

    DX-kirjallisuutta

    DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
    voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Viimeisin WRTH 2022 hintaan 45 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2022 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

    Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

    Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

    “Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

    Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

    ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

    Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

    Kävijälaskuri

    Flag Counter
    CloudCity
Top