Tietosuojalomake

1 Rekisterinpitäjä Suomen DX-Liitto ry
Annankatu 31-33 C 49 c
00100 HELSINKI044-0223 030
toimisto@sdxl.org
www.sdxl.fi
2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Heikki Aarrevaara
Annankatu 31-33 C 49 c
00100 HELSINKI
044-0223 030
toimisto@sdxl.org
3 Rekisterin nimi Suomen DX-Liitto ry jäsenrekisteri
4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste Suomen DX Liitto ry tallentaa ja käsittelee jäsentensä henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Henkilötietojen käsittelyn yleisenä edellytyksenä on kuuluminen Suomen DX-Liittoon.

Jäsenrekisterin käyttötarkoituksia ovat:

  • Jäsenmaksujen käsittely ja laskujen lähettäminen
  • Radiomaailma-lehden postitus
  • Jäsenyyteen liittyvien asioiden viestintä, esim. erilaiset sähköpostilistaukset
  • Jäsenistön tarviketilausten käsittely ja toimitus
5 Rekisterin tietosisältö, henkilötiedot ja säilytysaika Suomen DX-liiton jäsenrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Syntymävuosi
  • Jäsennumero
  • Jäsenyyden alkamisvuosi

Jäsenrekisterin tietoja säilytetään koko jäsenyyden ajan ja 5 vuotta sen jälkeen.

6 Rekisterin tietolähteet Suomen DX-Liitto ry:n jäsen ilmoittaa tietonsa itse ja vastaa omien tietojensa oikeellisuudesta.
7 Rekisterin tietojen säännönmukaiset luovutukset Rekisterin nimi- ja osoitetiedot luovutetaan vain Suomen DX-liiton toimihenkilöiden käyttöön ja Radiomaailma-lehteä postittavalle taholle. Suomen DX-Liitto ry on sopinut kirjallisesti, että mikäli tämä postitustoiminto siirtyy toiselle toimijalle, poistaa postitusta tekevä yritys postituslistan omista järjestelmistään.
8 Rekisterin tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Rekisterin tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
9 Rekisterin suojauksen periaatteet A.     Manuaalinen aineisto

Fyysisiä tietoja säilytetään lukituissa tiloissa Suomen DX-Liiton tiloissa.

B.      Automaattisesti käsiteltävä aineisto

Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Jäsenrekisterin tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus, eheys ja käytettävyys varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein

10 Rekisteröidyn oikeudet Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus:

  • Pyytää Suomen DX-Liitto ry:ltä häntä koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.
  • Tarkastaa ja tarvittaessa saada korjattua mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Pyyntö tulee suorittaa kirjallisena rekisterin pitäjälle. Rekisterin henkilöllä on oikeus muutoksiin niissä tiedoissa, jotka hänestä on kirjattu virheellisesti rekisteriin
  • Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Ajankohtaista

Uusimmat lokaukset (FM):

Uusimmat lokaukset (AM):

Kelitiedot
Tromssa K-index
Boulder satellite environment
Kioto DST real time
Boulder aurora oval

Viimeisin Radiomaailma (ilmestyy 9.4. alkavalla viikolla)

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM_02-18

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018: Hinta DX-Tarvikepalvelussa 40 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top