Radiomaailma-vuosikertakansioita nyt ennakkovarauksessa!

Kansiovalmistajamme on löytänyt materiaalit uutta vuosikertakansioerää varten. Kansio on ruskeasävytteisellä nahkajäljitelmällä päällystetty (materiaali  ei ole täysin sama kuin edellisessä erässä, mutta vastaava) ja kannessa on Radiomaailma-logo. Kansioon sopii 10 kpl A4-koon lehtiä.

Hinta: 25 euroa / 2 kpl. Pyydämme kaikkia kiinnostuneita ilmoittamaan, minkä määrän nyt haluavat tilata, koska emme voi ottaa kovin suurta erää varastoon. Varaukset 31.5. mennessä.

Ensisijaisesti kansioiden jakelu tapahtuu kesäkokouksen yhteydessä (ja pääkaupunkiseudulla noutoina, mikäli mahdollista). Postitse lähetettäessä peritään todelliset lähetyskulut (posti+pakkaus), sillä normaali 7 euron toimitusmaksu ei riitä kattamaan näiden postituskuluja. Kannattaa siis varata useampi pari kerralla.

Ks. tarkemmat yhteystiedot DX-Tarvikepalvelun sivulta. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla: tarvikepalvelu@sdxl.org.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat loppuvuoden 2020 Radiomaailma-lehdet. Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 4/2020 ilmestyy 21.10.2020. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 4.11.2020. RM-kansi4/20

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Vuoden 2020 WRTH nyt tarjoushinnalla 25 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2020 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top