Valitse sivu

UUTEEN DX-VUOTEEN

Suomen DX-Liiton 61. toimintavuosi alkaa olla paketissa, mutta jäljellä on toki vielä joulun ja uuden vuoden aika. Tänä vuonna joulu tarjoaa monille useita vapaapäiviä, joten toivottavasti jäsenistöllä on tuolloin mahdollisuus viettää runsaasti aikaa myös harrasteemme parissa.

Vuoden 2019 jäsenmaksulasku saapunee pian tämän lehden ilmestymisen jälkeen. Enemmistö taitaa jo saada sen sähköpostiinsa, mutta tietysti palvelemme edelleen myös tavallisen postin kautta. Hintatason lievän nousun johdosta olemme joutuneet korottamaan jäsenmaksua muutamalla eurolla. Jäsenmaksun lisäksi voi vanhaan tapaan tilata uuden World Radio TV Handbookin, jonka postitukset aloitetaan heti kirjan saavuttua maahan ja kirja saataneen jouluksi perille kaikille niille, joiden maksu on saapunut 18.12 mennessä. WRTH:n hintaa joudutaan myös valitettavasti hieman korottamaan, sillä varsinkin postituskulut ovat kohonneet. Lisäksi jäsenmaksun yhteydessä voi tuttuun tapaan tilata DXclusiven sekä ruotsalaisten ja tanskalaisten yhteisen DX-Aktuellt -julkaisun (molemmat pdf-muotoisia). Lisäksi tarjoamme tällä kertaa erikoishintaan Mika Mäkeläisen Pohjois-Korean elämää kuvaavan tulossa olevan kirjan. Kesäkokouksessa mukana olleet varmasti tietävät, miten mielenkiintoista tavaraa on odotettavissa. Kirja ilmestyy vasta keväällä, joten tilausjärjestely poikkeaa normaalista.

Tilausohjeita vielä sen verran, että vaikka jäsenmaksulaskun eräpäivä onkin vasta joulukuun lopussa, niin tilattaessa muita tuotteita kannattaa laittaa maksu tulemaan välittömästi, koska tuotteet toimitetaan maksun saavuttua. Tuotteiden hinnoissa olevia senttejä ei saa pyöristää, sillä niiden perusteella voimme päätellä, mitä kaikkea tilaus sisältää. Myös kannattaa laittaa sähköpostilla ilmoitus tilauksesta osoitteeseen toimisto@sdxl.org.

Suomen DX-Liiton talous on tällä hetkellä tyydyttävässä tilassa ja ensi vuoden suunnitellut toiminnot saadaan näillä näkymillä toteutettua ainakin samantasoisena tähän vuoteen verrattuna. Radiomaailma -lehti ilmestyy kuusi kertaa ja voimme toivottavasti tarjota mukavia lukupaketteja. Tämä kuitenkin edellyttää, että saisimme enemmän artikkeliavustuksia jäsenistöltä. Talouden osalta toivomme silti, että mahdollisimman moni jäsenmaksun maksamisen yhteydessä laittaisi myös pienen summan järjestöllemme vapaaehtoisen tukimaksun muodossa.

Ensi vuoden kesäkokous on alustavasti suunniteltu pidettäväksi perinteiseen aikaan eli elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Paikaksi on kaavailtu Kisakallion urheiluopistoa Lohjalla, mutta neuvottelut ovat kesken. Tästä ja muistakin Suomen DX-Liiton tapahtumista ja muista kuulumisista tarjoamme tietoa tulevissa Radiomaailma -lehdissä sekä verkkosivustollamme www.sdxl.fi.

Toivotan kaikille Radiomaailman lukijoille rauhallista joulua ja hyvää uutta DX-vuotta 2019!

Risto Vähäkainu
taloudenhoitaja
Suomen DX-Liitto ry