EDXC Conference 6-9.9 Portugalissa

Hei,

tiedoksi, että tämän vuoden EDXC-kokous pidetään Figueira da Fozissa Portugalissa 6-9. syyskuuta. Kokouksen pääjärjestäjä Mika Palo toivottaa suomalaiset dx-kuuntelijat seuralaisineen erittäin tervetulleeksi Keski-Portugaliin, jossa hän on itse vaikuttanut jo pitkään. Pitkäaikainen dx-aktiivi Mika on työkseen järjestellyt monenlaisia tapahtumia, joten odotettavasti on varmasti hienosti toimiva kokous. Sen ohjelmaan sisältyvät mm. vierailut paikallisella radioasemalla sekä viinitilalla ja retki Lissaboniin, jossa vieraillaan mm. RDP:llä ja Radio Renascencalla.

Suomesta ovat lähdössä itseni lisäksi ainakin EDXC:n vetäjät Kari ja Jan-Mikael ja toivottavasti myös monia muita. Yhteistä matka-aikataulua on mahdotonta rakentaa, mutta tietysti pienissä ryhmissä voisi olla mukava matkustaa lentotilanteen niin salliessa. Kiinnostuneet voivat tiedustella tarkemmin minulta os rv@sdxl.org. Perustiedot kokouksesta löytyvät täältä: http://edxcnews.wordpress.com/category/edxc-conference-2013/.

Tervetuloa mukaan tähän lämminhenkiseen ja taatusti lämpimään kokoukseen!

Risto Vähäkainu
SDXL


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat loppuvuoden 2020 Radiomaailma-lehdet. Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 6/2020 ilmestyy 2.12.2020. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 6.1.2021. RM-kansi6/20

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Vuoden 2020 WRTH nyt tarjoushinnalla 25 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2020 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top