Vaijeriradiosta tuli Radio ihme ja kumma – lähetykset käyntiin keskiviikkona Salossa

Salossa aloittaa ensi keskiviikkona lähetykset uusi lyhytaikaisella radioluvalla lähettävä radioasema Radio ihme ja kumma. Radiokanava kuuluu Salon keskustassa taajuudella 101,7 MHz. Radiolupa on voimassa toukokuun loppuun.

Radiokanavan taustalla on vuonna 2016 perustettu yleishyödyllinen yhdistys Ihme ja Kumma Tuki ry. Se ylläpitää Salon keskustassa Ihme & Kumma -kaupunkiolohuonetta, jossa sijaitsevat kahvila ja radion studio. Yhdistyksen päätavoitteena on tukea kehitysvammaisten työllistymistä ja elämän hallintaa sekä ylläpitää arjen taitoja kehittävää työpajaa.

Radio ihme ja kumma lähettää juonnettuja lähetyksiä aluksi iltapäivisin. Ohjelmistossa on haastatteluja ja juttuja Salon ajankohtaisista asioista. Ohjelmantekijöinä ovat Anais Lehdonvalo ja Niko Mikkonen.

Ihme & Kumma Tuki ry:n perusti vuonna 2015 musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry, joka pyöritti omaa radiokanavaa, Vaijeriradiota, Salossa vuosina 2014-2016.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Viimeisin Radiomaailma

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM_01-18

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018 ilmestyy joulukuussa! Hinta DX-Tarvikepalvelussa 40 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Huom. Joulukuun jäsenmaksun yhteydessä kirjan saa hintaan 42,10 euroa (sis. postimaksun). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top