SCM Radio aloitti lähetykset ulalla Riihimäellä

Riihimäellä toimiva Scandinavian Christian Mission SCM ry kaavailee Suomen ensimmäisen kristillisen puheradion perustamista. SCM Radio -nimellä kolmen kuukauden pituisilla radioluvilla lähettävä asema on aiemmin soittanut pääasiassa gospelia ja klassista musiikkia sekä välittänyt yksittäisiä puheohjelmia, mutta yhdistyksen haaveena on lisätä puheohjelman määrää merkittävästi. SCM Radion uusi lyhytaikainen radiolupa tuli voimaan keskiviikkona 1.2.2017. Lupa on voimassa huhtikuun loppuun.

SCM Radio lähettää Riihimäellä taajuudella 100,8 MHz ja netissä. Kokoaikainen puheradio ei vielä toteudu, mutta tavoitteena on, että noin 50 prosenttia ohjelmavirrasta olisi puhetta. Jatkossa toiminnan kehittyessä ohjelmanteossa voisi olla mukana jokin isompi kristillinen toimija, yhdistyksessä kaavaillaan.

Ajatus kristillisen puheradion perustamisesta heräsi jo viime syksynä.

– Toimimme yhteiskristillisesti, joten puhujia ja puheita käytämme kirkkokunnasta toiseen. Emme asetu tukemaan mitään suuntausta erityisesti. Pyrimme kaikessa toiminnassa olemaan niin sanotusti sillanrakentajia ja avartamaan ihmisten käsitystä kristillisyydestä. Homman ei tarvitse olla niin ”tiukkapipoista”, kuten helposti käsitykseksi voi tulla, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Mika Koivuniemi.

SCM Radion ohella Riihimäen keskustan studiossa tuotetaan hengellisiä ohjelmia Järviradiolle.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Viimeisin Radiomaailma

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM_01-18

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018 ilmestyy joulukuussa! Hinta DX-Tarvikepalvelussa 40 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Huom. Joulukuun jäsenmaksun yhteydessä kirjan saa hintaan 42,10 euroa (sis. postimaksun). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top