Kesän radiotarjonnassa vakiintuneita tilapäisasemia ja kuuluvuuden laajentajia

Lyhytaikaisella radioluvalla Helsinkiin kesäkuun alkupuolella paluun tekevä Järviradio Puhe lähettää puheohjelmia elokuun loppuun taajuudella 105,8 MHz. Herättäjä-Yhdistyksen herättäjäjuhlien aikana kanavalta kuullaan Körttiradion ohjelmaa. Samaa Körttiradiota voi kuunnella Järviradion tilapäistaajuudella 107,6 MHz Kuopion Nilsiässä. Järviradio kuuluu heinäkuun loppuun myös Forssan seudulla taajuudella 92,8 MHz. Jämsässä Järviradion kesätaajuus on 91,5 MHz.

Radio SUN jatkaa neljän kuukauden tauon jälkeen Hämeelinnassa taajuudella 98,7 MHz. Lupa on voimassa elokuun loppuun.

Finest FM palaa Helsingin radioaalloille taajuudella 91,4 MHz 10. heinäkuuta alkaen. Samana päivänä tulee voimaan Saaristoradion lyhytaikaislupa, jolla asema voi lähettää taajuudella 102,0 MHz 400 watin tehoisena. Saaristoradio laajentaa lähetysverkkoaan kuitenkin jo kuukautta aikaisemmin 10.6. Kaarinaan, Kotkaan ja Raaseporiin. Kaarinan taajuus on 95,9 MHz (200 W), Kotkan 97,7 MHz (50 W) ja Raaseporin 92,3 MHz (500 W).

Netissä säännöllisesti lähettävä Yöradio on saanut lyhytaikaisen lähetysluvan Helsingin taajuudelle 92,2 MHz. Lähetystehoa voi olla enintään 30 wattia. Yöradion lupa tulee voimaan 12. kesäkuuta.

Lemillä jatkuu Lemin Kotiseuturadion toiminta taajuudella 95,2 MHz (50 W). Kanava lähettää Lemin kesätorilta joka lauantai klo 10 alkaen. Ohjelma kuullaan uusintana samana päivänä kello 15.00. Juhannuksena asema on äänessä poikkeuksellisesti jo perjantaina. Toimittajina kesän ajan ovat Laura Sirkka ja Juha Junnonen. Ohjelma-avustajina toimivat Lauri Kontunen ja Janne Taipale. Paikallisen kotiseutuyhdistyksen tuottamaa radiokanavaa voi kuunnella myös netissä.

Niin ikään kesäkuun alussa tulee voimaan Loviisassa radiolupa, jonka omistaa Fabio Putrino. Tämän aseman identiteetistä ei ole toistaiseksi kerrottu tarkempia yksityiskohtia.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uusin Radiomaailma on ilmestynyt:

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM-05-18

Yhteistyökumppanit

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018: Hinta DX-Tarvikepalvelussa 30 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top