JouluRauma kuuluu Ramonan taajuudella

Raumalaisten jouluradio JouluRauma käynnistää lähetykset maanantaina 28. marraskuuta kello 00.00 taajuudella 97,3 MHz. JouluRauma toimii tapaninpäivään saakka ja soittaa joulumusiikkia kotimaasta ja ulkomailta. Ohjemistossa on myös paikallisten artistien ja kuorojen levyttämää joulumusiikkia.

JouluRaumaa voi kuunnella netissä Radio Ramonan kuunteluosoitteessa. Ramonan välittämät jääkiekkoselostukset kuuluvat kuitenkin netissä normaalisti, mutta JouluRauma palautuu nettistriimiin heti ottelulähetyksen päätyttyä.

JouluRauma lähettää Radio Ramonan käyttämällä taajuudella 97,3 MHz Rauman keskustan tuntumasta. Tapaninpäivän jälkeen taajuus jatkaa Ramonan lähetyksen välittämistä Rauman Lapista.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Viimeisin Radiomaailma

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM_01-18

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018 ilmestyy joulukuussa! Hinta DX-Tarvikepalvelussa 40 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Huom. Joulukuun jäsenmaksun yhteydessä kirjan saa hintaan 42,10 euroa (sis. postimaksun). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top