HitMix aloittanut lähetykset paikallisradiotaajuuksilla

Sanoma Median ja Mediatakojien uusi hittimusiikkikanava HitMix on aloittanut toimintansa 15. syyskuuta pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Turussa, Raumalla, Porissa ja Tampereella. HitMix kuuluu Uudellamaalla Metro Helsingin taajuuksilla 95,2 MHz (Helsinki) ja 91,6 MHz (Hyvinkää). Turussa kanava toimii Zoom FM:n tilalla taajuudella 99,0 MHz. Myös Raumalla ja Porissa uusi radiokanava lähettää Zoom FM:n taajuuksilla 92,9 MHz ja 102,4 MHz. Tampereen seudulla HitMix on korvannut taajuudella 99,1 MHz lähettäneen Radio Mansen.

HitMix tuottaa suurimman osan lähetyksistään Sanomatalossa Helsingissä, mutta kanavalla kuullaan myös alueellisia lähetyksiä. Uudellamaalla HitMix-kanavan ohjelmistolupa on Sanoma Median hallussa, mutta muualla luvat omistaa porilaisyhtiö Mediatakojat.

Uusi kanava soittaa hittejä 1990-luvulta tähän päivään ja se tavoittelee kuuntelijoita ikäryhmästä 25-44-vuotiaat. Juonnetut aamu- ja iltapäivälähetykset alkavat lokakuun alussa. Marraskuun alussa Mediatakojien paikallisradiot, jyväskyläläinen Radio Kompassi ja Radio Kuopio, muuttuvat HitMixiksi. Molemmat paikallisstudiot tuottavat kuitenkin HitMixille paikallislähetyksiä.

Sanoma Medialla ja Mediatakojilla on myös toinen yhteistyönä toteutettava radiokanava Helmiradio. Sanoman muita osavaltakunnallisia radiokanavia ovat Radio Suomipop, Radio Aalto, Radio Rock ja Loop. Mediatakojat omistaa Radio Porin, Radio Mikkelin ja Auran Aallot.

(TET)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ajankohtaista

2019 jäsenmaksukierros on meneillään. Uusi jäsen saa 35 eurolla vuoden 2019 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). 

kysely

Uusimmat lokaukset (AM):

Kelitiedot
Tromssa K-index
Boulder satellite environment
Kioto DST real time
Boulder aurora oval

Vuoden ensimmäinen Radiomaailma ilmestyy tammikuun lopulla:

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM-01-19

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2019 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2019: Hinta  jäsenmaksun yhteydessä 45,10 (sis. toimituskulut). Toimitus jouluksi nopeille maksajille postipakettina. Huom! Ilmoita yhteystietosi (puh ja/tai s-posti) tilauksen yhteydessä noudon varmistamiseksi.

Kansi_WRTH_2019

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 9 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top