Hengellisiä tapahtumaradioita juhannuksena usealla paikkakunnalla

Keuruulla juhannuksena lähettävä Radio Gospel on aloittanut lähetykset taajuudella 95,7 MHz ja netissä. Lähetykset jatkuvat sunnuntain alkuiltapäivään asti. Radio Gospel toimii Suomen helluntaiherätyksen kokous- ja konferenssikeskuksesta 300 watin teholla.

Muonion seurakunnan tapahtumaradio Tunturien kirkko aktivoituu juhannuksena taajuudella 89,3 MHz. Asema lähettää ohjelmaa 23.-25.6. järjestettäviltä juhannusseuroilta. Asemalla on lähetyksiä myös heinäkuussa. Tehoa lähettimessä on 300 wattia.

Jumalanpalveluksia lähettäviin pienitehoisiin radioasemiin voi tutustua Kuusankoskella ja Kalajoella. Kouvolan seurakuntayhtymän radiolupa on voimassa joulukuun 2017 puoliväliin. Lähetystaajuus jumalanpalveluspäivinä on 99,0 MHz ja lähetystehoa on ainoastaan yksi watti. Kalajoen kirkon jumalanpalvelukset kuuluvat 30 watin teholla taajuudella 98,0 MHz. Aseman lupa on voimassa 12.7. saakka.

Jehovan todistajien aluekonventteja lähetetään Tampereella taajuudella 107,1 MHz ja Oulussa taajuudella 91,6 MHz. Lähetykset kuuluvat tapahtuma-alueen lähimaastossa, sillä lähetystehot ovat 5-10 wattia. Helsingissä Jehovan todistajilla on kaksi taajuutta, joilla se lähettää aluekonventin ohjelmaa. Taajuuden 105,0 MHz suurin sallittu teho on 10 wattia ja taajuuden 97,1 MHz kaksi wattia.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uusin Radiomaailma on ilmestynyt:

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM-05-18

Yhteistyökumppanit

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018: Hinta DX-Tarvikepalvelussa 30 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top