Eurodancekanava Kaippa vauhtiin lokakuussa

Radio- ja musiikkialalla kokenut Kari ”Kaippa” Kaivola aloittaa oman, lyhytaikaisella luvalla lähettävän radiokanavan lähetykset Tampereella, Turussa ja Lahdessa. Lokakuun alussa käynnistyvän kanavan nimi on Kaippa ja se soittaa lähinnä eurodancea kappaleet yhteen miksattuina ilman taukoja. Ohjelmistossa on lisäksi joitakin juonnettuja osuuksia. Mainoksia radiokanavan kerrotaan lähettävän vain kerran tunnissa.

Kaippa-radio lähettää Tampereella taajuudella 107,1 MHz (200W), Turussa taajuudella 95,9 MHz (200 W) ja Lahdessa taajuudella 99,1 MHz (50 W). Pääkaupunkiseudulla asemaa ei syksyn kolmen kuukauden lupajakson aikana kuulla, koska lyhytaikaiseen käyttöön varatut taajuudet ovat muiden asemien hallussa. Kaippa ei myöskään tarjoa nettilähetyksiä.

(TET)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uusin Radiomaailma on ilmestynyt:

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM-05-18

Yhteistyökumppanit

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018: Hinta DX-Tarvikepalvelussa 30 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top