Aukustiradio on nuorten ääni Jalasjärven tapahtumaviikolla

Kurikan Jalasjärvellä toimiva tapahtumaradiokanava Aukustiradio aloittaa lähetykset ensi maanantaina kello 9 taajuudella 107,1 MHz. Aukustiradio liittyy monialaiseen kulttuuritapahtuma Aukustiin, joka järjestetään Jalasjärvellä 11.-13. elokuuta. Radiokanava lähettää juonnettua ohjelmaa päivittäin kello 9-17. Muuna aikana tarjolla on uusintoja päivän lähetyksistä.

Ohjelmantekijöinä on paikallisia nuoria, jotka ovat iältään alle parikymppisistä noin 25-vuotiaisiin. He tekevät lähetyksiä ammattimaisten tuottajien johdolla. Osa ohjelmantekijöistä on ollut mukana aikaisemminkin, mutta joka vuosi rekrytoidaan myös uusia nuoria.

– Lähetykset ovat paikallissävytteisiä huumoria unohtamatta, mutta lähetyksissä on myös Aukustissa esiintyvien haastatteluja, kertoo Aukustin tuotantopäällikkö Mikko Jokipii.

Radiokanavan lähetykset kuuluvat Jalasjärven keskustasta noin 15 kilometrin säteellä, mutta esimerkiksi autoradiolla kuuluvuusalue voi olla laajempikin. Lähetysteho on 30 wattia, ja lähetysantenni on Jalasjärven keskustassa sijaitsevan vanhan koulun katolla.

Aukusti-tapahtumaa järjestää jalasjärveläinen Mukula ry. Festivaalin lisäksi oheistapahtumia ovat paintball- ja rantalentopalloturnaukset, markkinat, elokuvaesityksiä, lastenkonsertti ja hengellisen musiikin konsertti.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uusin Radiomaailma on ilmestynyt:

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM-05-18

Yhteistyökumppanit

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018: Hinta DX-Tarvikepalvelussa 30 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top