Vappuradiot ulalle tällä viikolla

Opiskelijoiden vappuradiokanavat ovat pääsemässä kunnolla vauhtiin tämän viikon aikana, kun ääneen tulevat Espoon Radiodiodin lisäksi Tampereen ja Oulun vappukanavat. Espoolaisteekkarien Radiodiodi kuuluu vappuun saakka Pasilan tornissa olevasta lähettimestä taajuudella 105,8 MHz (100 W). Tampereella toimiva Rakkauden Wappuradio lähettää Hervannan vesitornissa sijaitsevasta lähettimestä 200 watin teholla taajuudella 107,1 MHz. Tamprelaisten virallinen aloituspäivä on tiistai 17.4. Oulussa toimiva Rattoradio lähettää ensi lauantaista alkaen taajuudella 98,1 MHz (500 W).

Radiodiodi, Rakkauden Wappuradio ja Rattoradio lähettävät ULA-taajuuden ohella netissä. Pelkästään nettiradioina toimivia vappuradioita ovat viime viikolla aloittanut Norpparadio Lappeenrannassa ja ensi maanantaina 23.4. käynnistyvä jyväskyläläinen Vappuradio JKL.

(TET)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2019 jälkipuolen Radiomaailma-lehdet). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä. WRTH 2019: Hinta  39 € + toim. kulut. Toimitus postipakettina. Huom! Ilmoita yhteystietosi (puh ja/tai s-posti) tilauksen yhteydessä noudon varmistamiseksi. Huom.! Vain muutamia jäljellä Kansi_WRTH_2019 Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 9 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: Online Log - FM:

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 5/19 ilmestyy 14.10. alkavalla viikolla RM-kansi5/19

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top