Radio Vaasan aloitettava Kokkolassa viimeistään heinäkuussa

Viestintävirasto on hyväksynyt Oy Radio Vaasa Ab:n hakemuksen lisäajan saamisesta Kokkolan taajuuden käyttöönotossa. Toimilupaehtojen mukaisesti Radio Vaasan olisi pitänyt aloittaa lähetykset Kokkolan seudulla taajuudella 100,3 MHz viimeistään 15. tammikuuta 2015. Radioyhtiö jätti virastoon lykkäyshakemuksen tammikuun alussa.

Radio Vaasa perusteli hakemustaan sillä, että radioyhtiön toimitusjohtaja vaihtui omistajanvaihdoksen vuoksi, ja samasta syystä yhtiön henkilöstö vaihtui suurelta osin. Viestintävirasto katsoo, että Oy Radio Vaasa Ab:n esittämät perusteet ja määräysvallan muutos muodostavat kokonaisuudessaan painavan syyn, jonka perusteella radioyhtiölle voidaan myötää lisäaikaa toiminnan aloittamisessa. Radio Vaasan tulee aloittaa Kokkolassa viimeistään 15.7.2015. Muussa tapauksessa Radio Vaasa menettää taajuuden.

Viestintävirasto noudattaa päätöksissään vuoden 2015 alussa voimaan tullutta uutta viestintälainsäädäntöä. Lähetystoiminta on aloitettava ohjelmistoluvassa määritetyillä taajuuksilla viimeistään puolen vuoden kuluessa luvan voimaanastumispäivästä. Liikenne- ja viestintäministeriö myönsi Radio Vaasalle taajuuden Kokkolasta viime vuoden heinäkuussa.

Radio Vaasan muita taajuuksia ovat 99,5 MHz (Mustasaari), 105,8 MHz (Vaasa) ja 97,7 MHz (Teuva).

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat loppuvuoden 2020 Radiomaailma-lehdet. Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 6/2020 ilmestyy 2.12.2020. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 6.1.2021. RM-kansi6/20

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Vuoden 2020 WRTH nyt tarjoushinnalla 25 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2020 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top