Kaupunkiradiossa yhdistyvät useiden oppilaitosten voimat

Oppilaitosten ja Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen yhdessä tuottama Kaupunkiradio on aloittanut lähetykset 29. helmikuuta taajuudella 102,0 MHz. Kaupunkiradio lähettää  Laajasalon opiston, Metropolia ammattikorkeakoulun, Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen, Vaskivuoden lukion ja Kallion lukion tekemiä lähetyksiä 21.5. saakka. Lähetyksiä voi kuunnella ULA-taajuuden lisäksi Kaupunkiradion nettisivuilla ja ensimmäistä kertaa myös Radiot.fi-palvelussa.

Kaupunkiradion ensimmäisen viikon ajan ohjelmatuotannosta vastaavat Laajasalon opiston radiotoimittajat. Toisesta viikosta alkaen mukaan tulevat myös Metropolia ammattikorkeakoulun televisio- ja radiotuotannon opiskelijat. Metropolia ja Laajasalo tuottavat lähetyksiä vuoropäivinä maalis-huhtikuussa. Toukokuussa äänessä ovat myös Nuorten toimitakeskus Happi sekä Vaskivuoren ja Kallion lukiot.

Suoraa kuvalähetystä studiosta ja tapahtumista voi seurata Kaupunkiradion Periscope-kanavalla. Asema on aktiivinen myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat loppuvuoden 2020 Radiomaailma-lehdet. Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 4/2020 ilmestyy 21.10.2020. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 4.11.2020. RM-kansi4/20

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Vuoden 2020 WRTH nyt tarjoushinnalla 25 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2020 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top