HitMix aloittanut lähetykset paikallisradiotaajuuksilla

Sanoma Median ja Mediatakojien uusi hittimusiikkikanava HitMix on aloittanut toimintansa 15. syyskuuta pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Turussa, Raumalla, Porissa ja Tampereella. HitMix kuuluu Uudellamaalla Metro Helsingin taajuuksilla 95,2 MHz (Helsinki) ja 91,6 MHz (Hyvinkää). Turussa kanava toimii Zoom FM:n tilalla taajuudella 99,0 MHz. Myös Raumalla ja Porissa uusi radiokanava lähettää Zoom FM:n taajuuksilla 92,9 MHz ja 102,4 MHz. Tampereen seudulla HitMix on korvannut taajuudella 99,1 MHz lähettäneen Radio Mansen.

HitMix tuottaa suurimman osan lähetyksistään Sanomatalossa Helsingissä, mutta kanavalla kuullaan myös alueellisia lähetyksiä. Uudellamaalla HitMix-kanavan ohjelmistolupa on Sanoma Median hallussa, mutta muualla luvat omistaa porilaisyhtiö Mediatakojat.

Uusi kanava soittaa hittejä 1990-luvulta tähän päivään ja se tavoittelee kuuntelijoita ikäryhmästä 25-44-vuotiaat. Juonnetut aamu- ja iltapäivälähetykset alkavat lokakuun alussa. Marraskuun alussa Mediatakojien paikallisradiot, jyväskyläläinen Radio Kompassi ja Radio Kuopio, muuttuvat HitMixiksi. Molemmat paikallisstudiot tuottavat kuitenkin HitMixille paikallislähetyksiä.

Sanoma Medialla ja Mediatakojilla on myös toinen yhteistyönä toteutettava radiokanava Helmiradio. Sanoman muita osavaltakunnallisia radiokanavia ovat Radio Suomipop, Radio Aalto, Radio Rock ja Loop. Mediatakojat omistaa Radio Porin, Radio Mikkelin ja Auran Aallot.

(TET)


One comment on “HitMix aloittanut lähetykset paikallisradiotaajuuksilla
  1. masa sanoo:

    mahtaako kuulua myös hangossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suomen DX-Liitto

Postiosoite:
Annankatu 31-33 C 49 c
00100 HELSINKI
Käynti sopimuksen mukaan.

Sähköposti
(Radiomaailma-lehti ja jäsenasiat): Toimisto

Puhelin:
044 0223 030 (arkisin 11-18)

SDXL:n nettivastaanottimet

SDXL:n Kiwi-SDR:t

Kungsböle
Lohja 1
Kotka
Iitti
Parainen
Virrat
Enontekiö
Lohja 2

Jäsenten julkisia SDR:iä

Karelia MW DX, Joensuu

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2021 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 1/2021 ilmestyy 3.2.2021. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 10.3.2021. RM-kansi6/20

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Vuoden 2021 WRTH nyt hinnalla 40 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2021 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top