Hengellisiä tapahtumaradioita juhannuksena usealla paikkakunnalla

Keuruulla juhannuksena lähettävä Radio Gospel on aloittanut lähetykset taajuudella 95,7 MHz ja netissä. Lähetykset jatkuvat sunnuntain alkuiltapäivään asti. Radio Gospel toimii Suomen helluntaiherätyksen kokous- ja konferenssikeskuksesta 300 watin teholla.

Muonion seurakunnan tapahtumaradio Tunturien kirkko aktivoituu juhannuksena taajuudella 89,3 MHz. Asema lähettää ohjelmaa 23.-25.6. järjestettäviltä juhannusseuroilta. Asemalla on lähetyksiä myös heinäkuussa. Tehoa lähettimessä on 300 wattia.

Jumalanpalveluksia lähettäviin pienitehoisiin radioasemiin voi tutustua Kuusankoskella ja Kalajoella. Kouvolan seurakuntayhtymän radiolupa on voimassa joulukuun 2017 puoliväliin. Lähetystaajuus jumalanpalveluspäivinä on 99,0 MHz ja lähetystehoa on ainoastaan yksi watti. Kalajoen kirkon jumalanpalvelukset kuuluvat 30 watin teholla taajuudella 98,0 MHz. Aseman lupa on voimassa 12.7. saakka.

Jehovan todistajien aluekonventteja lähetetään Tampereella taajuudella 107,1 MHz ja Oulussa taajuudella 91,6 MHz. Lähetykset kuuluvat tapahtuma-alueen lähimaastossa, sillä lähetystehot ovat 5-10 wattia. Helsingissä Jehovan todistajilla on kaksi taajuutta, joilla se lähettää aluekonventin ohjelmaa. Taajuuden 105,0 MHz suurin sallittu teho on 10 wattia ja taajuuden 97,1 MHz kaksi wattia.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suomen DX-Liitto

Postiosoite:
Annankatu 31-33 C 49 c
00100 HELSINKI
Käynti sopimuksen mukaan.

Sähköposti
(Radiomaailma-lehti ja jäsenasiat): Toimisto

Puhelin:
044 0223 030 (arkisin 11-18)

SDXL:n nettivastaanottimet

SDXL:n Kiwi-SDR:t

Kungsböle
Lohja 1
Kotka
Iitti
Parainen
Virrat
Enontekiö
Lohja 2

Jäsenten julkisia SDR:iä

Karelia MW DX, Joensuu

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2021 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 1/2021 ilmestyy 3.2.2021. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 10.3.2021. RM-kansi6/20

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Vuoden 2021 WRTH nyt hinnalla 40 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2021 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top