Hengelliset radiokanavat kuuluvat Suomen kesään

Vanhoillislestadiolaisten Suviseuroista Torniosta alkavat Kesäseuraradion lähetykset kuuluvat tänä kesänä elokuun ensimmäiseen päivään saakka 52 taajuudella ja nettiradiossa. Kesäseuraradion lähetykset alkavat keskiviikkona 29.6. ja välittävät lestadiolaisten jokavuotisen suurtapahtuman lisäksi paikallisia seuroja Suomesta ja Ruotsista. Kanavalla kuullaan seuraviikonloppujen välissä arkisto-ohjelmia aiemmista suviseuroista. Seurapuheita ja kuuntelijoiden toiveohjelmia kuullaan arkistoradiossakello 12 ja 20.

Kesäseuraradion ohjelmistossa on heinäkuun muina viikonloppuina SFC:n suviseurat Taalainmaalla sekä opistoseurat Reisjärvellä, Jämsässä ja Ranualla. Suviseuroissa Torniossa toimii myös pienitehoisia kenttäradioita, jotka välittävät seurapuheita useilla kielillä. Kenttäradioita toimii lisäksi opistoseurojen ajan Reisjärvellä ja Ranualla.

Herättäjä-Yhdistyksen Körttiradio toimii puolestaan heinäkuun toisena viikonloppuna Vantaalla järjestettävillä Herättäjäjuhlilla. Tapahtuman ennakko-ohjelmia voi kuunnella pääkaupunkiseudulla taajuudella 107,4 MHz jo 4. heinäkuuta alkaen. Sievissä Pohjois-Pohjanmaalla Körttiradio kuuluu juhlaviikonloppuna taajuudella 87,8 MHz. Ohjelmaa Herättäjäjuhlilta kuullaan myös Iskelmä Oikea Aseman taajuuksilla Kuopiossa ja Iisalmessa, Iskelmätoive Oulussa, Iskelmä Pohjanmaassa, Iskelmä Botniassa ja Radio 888:ssa Kainuussa. Kaikki lähetykset striimataan lisäksi netissä.

Pienempiä tapahtumaradioita kesän hengellisillä juhlilla toimii myös Kansanlähetyspäivillä Hausjärven Ryttylässä kesä-heinäkuun vaihteessa (89,9 MHz) ja Muoniossa, jossa paikallisen seurakunnan radiokanava Tunturien Kirkko lähettää heinäkuun puolivälissä taajuudella 89,3 MHz. Radiotoimintaa on lisäksi Kirkastusjuhlilla Heinävedellä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna (95,1 MHz) ja Himangan Rauhan Sanan seurakunnalla on radiolupa taajuudelle 101,7 MHz elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Osa kesän hengellisistä radiokanavista on jo ehtinyt lopettaa lähetykset. Kangasalla järjestetyillä Sanan Suvipäivillä oli radiolähetyksiä 17.-19.6. taauudella 106,8 MHz. Keuruun Radio Gospel toimi juhannuksena taajuudella 95,7 MHz. Juhannuksena toimivat myös Jehovan todistajien radiotaajuudet Helsingissä pidetyssä erikoiskonventissa sekä aluekonventeissa Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suomen DX-Liitto

Postiosoite:
Annankatu 31-33 C 49 c
00100 HELSINKI
Käynti sopimuksen mukaan.

Sähköposti
(Radiomaailma-lehti ja jäsenasiat): Toimisto

Puhelin:
044 0223 030 (arkisin 11-18)

SDXL:n nettivastaanottimet

SDXL:n Kiwi-SDR:t

Kungsböle
Lohja 1
Kotka
Iitti
Parainen
Virrat
Enontekiö
Lohja 2

Jäsenten julkisia SDR:iä

Karelia MW DX, Joensuu

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2021 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 1/2021 ilmestyy 3.2.2021. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 10.3.2021. RM-kansi6/20

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Vuoden 2021 WRTH nyt hinnalla 40 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2021 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top