Etelä-Savon Iskelmä ja City vaihtoivat omistajaa

Iskelmä Etelä-Savon ja Radio City Etelä-Savon omistaja on vaihtunut, kun Länsi-Savo-konserniin kuuluva Järvi-Savon Viestintä Oy on myynyt radioidensa liiketoiminnan Kevyt Kanava -konsernille. Viestintävirasto hyväksyi omistajanvaihdoksen 7. joulukuuta. Iskelmällä on Etelä-Savossa taajuudet Mikkelissä ja Savonlinnassa. Radio City lähettää Mikkelin ja Savonlinnan ohella myös Juvalla.

Länsi-Savo Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Tikka toteaa, että radiotoiminnasta luopumisen taustalla on konsernin medialiiketoiminnan osalta keskittyminen sanomalehtien kustantamiseen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Kevyt Kanava Oy:n toimitusjohtaja Hannu Harjun mukaan Etelä-Savon radiokanavien koko henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä ja heidän vastuualueensa monipuolistuu uuden omistajan laajemman radiotoiminnan ansiosta. Radioiden ohjelmisto pysyy entisellään ja niiden rinnalle on tulossa ensi vuonna vielä Kevyt Kanavan kolmaskin radio, joka sai Viestintävirastolta marraskuussa toimiluvan Etelä-Savon alueella Savonlinnaan. Valtioneuvosto myönsi kanavalle joulukuussa luvat Joensuuhun, Lappeenrantaan ja Mikkeliin.

Kevyt Kanava on viime vuosina laajentanut toimintojaan rajusti. Aiemmin tänä vuonna yhtiö hankki omistukseensa Radio Kajauksen ja perusti Kajaanin seudulle uuden radiokanavan. Yhtiö on saanut toimilupia myös läntiseen Suomeen ja Kaakkois-Suomeen.

Mikkelin studiot muuttavat lähiaikoina pois nykyisistä tiloistaan, jotka ovat Länsi-Savon kiinteistössä Teollisuuskadulla. Uudet tilat tulevat Porrassalmenkadulle.

(Mediamonitori)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin. Liittymällä jäseneksi saat loppuvuoden 2020 Radiomaailma-lehdet. Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

Viimeisimmät lokiasemat (klikkaa kuvaa)

Online Log - AM: AM Log Online Log - FM: FM Log

Radiomaailma-lehti

Radiomaailma 6/2020 ilmestyy 2.12.2020. Seuraavan numeron aineisto-stopdate on 6.1.2021. RM-kansi6/20

DX-kirjallisuutta

DX-Tarvikepalvelusta DX-Tarvikepalvelu
voi tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta). Vuoden 2020 WRTH nyt tarjoushinnalla 25 € + toimitusmaksu 9 € / tilaus: WRTH_2020 Antenneilla aalloille -perusteoksen hinta on 19,50 € + toimituskulut 9 € (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla! kansi_aa_2016

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

ULA / FM: Mitä tarkoitetaan hyvällä radiokelillä?

Ilmiö johtuu ilmakehän yläosiin kesäaikaan syntyvästä heijastavasta kerroksesta, jonka myötä ULA/FM-radioasemia voi kuulua tuhansien kilometrien päästä. Otso Ylönen (OSY) YLE Radio Suomi Kuopion haastattelussa: Hyvä radiokeli

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top